Laser Operator

Functieomschrijving

Wil jij een sleutelrol spelen in het maken van topkwaliteit rolcontainers voor diverse toepassingen? VRC zoekt een enthousiaste operator / programmeur voor onze buislasers en plaatlaser!

Als operator bij VRC ben je verantwoordelijk voor het bedienen van onze geavanceerde laserapparatuur. Je zorgt ervoor dat de machines soepel draaien en dat de producten voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Ervaring is mooi meegenomen, maar we bieden ook training on-the-job voor gemotiveerde kandidaten.

Bij VRC kom je terecht in een hecht team van vakmensen in de metaalindustrie. We bieden een stimulerende werkomgeving waarin jouw inzet wordt gewaardeerd en beloond. Bovendien heb je volop mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf.

Dus, ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin je je technische vaardigheden kunt ontwikkelen en bijdragen aan het maken van hoogwaardige producten? Solliciteer dan nu bij VRC en word onderdeel van ons team!

Wij bieden

  • Een leuke baan in een snelgroeiend bedrijf met ruimte voor initiatief en doorgroeimogelijkheden!
  • Een informele bedrijfscultuur waar samengewerkt wordt.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, passend bij de zwaarte van de functie

Heb je vragen of wil je meteen solliciteren? Bel ons of stuur een mailtje naar info@vrc-bv.com en/of kijk op de website www.vrc-bv.com

Bedrijfsprofiel

VRC is een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in het maken en bedenken van interne transport oplossingen. Wij produceren en ontwikkelen de beste rolcontainers voor klanten door heel Europa. We produceren heel veel producten zelf en daarom groeit ons team snel! Inmiddels beschikken we over 6 moderne lasrobots die elk bemand worden door een operator. Ook hebben we veel andere machines die ons in staat stellen om elke container helemaal van niets op te bouwen. In ons team is iedereen welkom zolang je motivatie goed is. We hebben dan ook een diverse groep mensen als het gaat om leeftijd en afkomst. We houden van een feestje op z’n tijd en vrijdagmiddag staat er altijd wat koud voor je, mocht je dat leuk vinden.

nl_NLDutch

Vraag uw terugbelverzoek aan

Vraag aan terugbelverzoek aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.