Logistiek medewerker

Functieomschrijving

Als logistiek medewerker bij VRC beheer je in een tweemans-team alle goederenstromen binnen het bedrijf. Dagelijks rijden vrachtwagens af en aan. Dit geeft een mooie uitdaging om alle materialen snel op de juiste plek te krijgen. Je houdt je bezig met laden en lossen, maar ook met het inrichten van ons magazijn en de bevoorrading van de werkstations in onze fabriek. Als jij er energie van krijgt om te zorgen dat het laden en lossen snel gebeurt, en dat daarnaast ook intern alle onderdelen en materialen vindbaar en bereikbaar zijn.  dan is deze functie ideaal voor jou! Wij kijken er in elk geval erg naar uit om je te ontmoeten!

Functie-eisen

  • Technische tekening kunnen lezen is een pré
  • Ervaring met MIG/MAG lassen
  • Een teamspeler die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan
  •  

Wij bieden

  • Een leuke baan in een snelgroeiend bedrijf met ruimte voor initiatief en doorgroeimogelijkheden!
  • Een informele bedrijfscultuur waar samengewerkt wordt
  • Goede arbeidsvoorwaarden, passend bij de zwaarte van de functie

Heb je vragen of wil je meteen solliciteren? Bel ons of stuur een mailtje naar info@vrc-bv.com en/of kijk op de website www.vrc-bv.com

Bedrijfsprofiel

VRC is een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in het maken en bedenken van interne transport oplossingen. Wij produceren en ontwikkelen de beste rolcontainers voor klanten door heel Europa. We produceren heel veel producten zelf en daarom groeit ons team snel! Inmiddels beschikken we over 6 moderne lasrobots die elk bemand worden door een operator. Ook hebben we veel andere machines die ons in staat stellen om elke container helemaal van niets op te bouwen. In ons team is iedereen welkom zolang je motivatie goed is. We hebben dan ook een diverse groep mensen als het gaat om leeftijd en afkomst. We houden van een feestje op z’n tijd en vrijdagmiddag staat er altijd wat koud voor je, mocht je dat leuk vinden.

nl_NLDutch

Vraag uw terugbelverzoek aan

Vraag aan terugbelverzoek aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.