Wij staan voor .

Uw specialist voor alle rolcontainers
voor post- en pakketdiensten

VRC Rolcontainers is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van interne transportoplossingen met als motto: “Geen uitdaging is te groot!”

Maatwerk voor post- en pakketdiensten

Brandstof en ruimtebesparing zijn essentieel voor de Post- en pakketdiensten. Door de “maaswijdte” van containers af te stemmen op pakketformaten realiseren wij serieuze besparingen voor onze klanten. VRC stemt in overleg containers af op hoogte van eigen transport zodat geen ruimte onbenut gaat. Bovendien zijn ook deze containers nestbaar om in terminals ruimte te besparen. Brandstof- en ruimtebesparing zijn essentieel voor het bedrijven van ESG-verantwoorde logistiek.

VRC is logistiek partner van:

Advies van een specialist?

Wij staan voor korte lijnen, flexibiliteit en innovatie. Neem gerust contact op met Jeffrey Wesselink voor al uw vragen over rolcontainers.

Containers voor post- en pakketdiensten

Onze werkwijze in 6 stappen

Stap 1

Initiatiefase

Bespreken van uw logistieke uitdaging en ideeën.

Stap 1

Stap 2

Definitiefase

Problemen en mogelijkheden definiëren.

Stap 2

Stap 3

Ontwerpfase

Uitwerking van de beste oplossing.

Stap 3

Stap 4

Voorbereidingsfase

Operationele uitvoering vaststellen en prototype ontwikkelen.

Stap 4

Stap 5

Realisatiefase

De feitelijke productie.

Stap 5

Stap 6

Nazorgfase

We blijven in contact en betrokken bij eventueel innovatief doorontwikkelen.

Stap 6

Geen uitdaging is te groot

Bij VRC vindt u de beste logistieke oplossingen voor uw organisatie. Met onze ruime ervaring in diverse sectoren voorziet VRC in elke logistieke behoefte.  Met een toegewijd team dat beschikt over een modern en gevarieerd machinepark bieden wij onze klanten totaaloplossingen voor al hun logistieke uitdagingen.

Kledingstangen wasserij rolcontainers

Onze kernwaarden

Ergonomie

Hoogwaardig product

Gewichtsbesparing

Nestbaarheid

Dynamisch

Innovativiteit

4.7
van 5
4.7/5

43

Jaren ervaring

2300+

Maatwerk projecten

180+

Klanten

Waarom VRC Rolcontainers?

Wij zijn uw partner voor al uw rolcontainers. Met jarenlange ervaring, korte lijnen en een no-nonsense aanpak zijn wij u altijd snel van dienst.

De beste oplossingen zijn maatoplossingen. VRC is daarom uw partner in logistiek maatwerk. Door de jaren heen hebben we onze technische afdeling en het machinepark geoptimaliseerd om transportsystemen te produceren die als een puzzelstuk passen binnen uw logistieke organisatie.

Prognosticeren blijft een grote uitdaging in de logistieke wereld. Bij VRC begrijpen we dat. Niet elke situatie is voorspelbaar. Daarom hebben wij flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Met onze moderne productiefaciliteit kunnen wij snel schakelen. 

VRC is letterlijk en figuurlijk een groene organisatie. Onze logistieke oplossingen dragen onder andere bij aan het verminderen van brandstofverbruik en plastic consumptie in de logistieke keten.

VRC investeert in langdurige relaties door klantgericht denken en een 24/7 “at your service” mentaliteit. Veel klanten beschouwen ons naast leverancier ook als logistieke sparringpartner.

Contact met onze specialisten

nl_NLDutch

Vraag uw terugbelverzoek aan

Vraag aan terugbelverzoek aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.