Oorsprong wasserij rolcontainers

Terug naar de Oorsprong: VRC's Terugkeer naar Wasserijcontainers

Bij VRC zijn we graag eerlijk over waar we staan. Vandaar vallen we meteen met de deur in huis. De waarheid zit zo:  We hebben een paar jaar minder aandacht besteed aan wasserijcontainers. Daardoor is onze naam in de branche iets minder bekend geworden. Dat vinden we zonde en daar gaan we wat aan doen. 

Wat ging er mis? 

Rolcontainers vinden naast de wasserijbranche gebruik in vele andere sectoren. Daardoor zijn we ook daar oplossingen gaan bieden die onverwacht veel tractie kregen in de markt. ‘Mooie afleiding’ noemen we dat, maar toegegeven: we raakten onze kern wel een beetje uit het oog. 

Onze kern, dat lees je goed. Wasserijcontainers zijn onze oorsprong. We vinden het ergens wel zonde dat we best wat markt hebben verloren in deze sector door minder actieve promotie. We hadden simpelweg de mankracht niet. We maken nog steeds de beste wasserijcontainers voor prominente wasserijen en zijn daarmee nooit gestopt, maar we hadden minder tijd voor aquisitie. 

De Terugkeer met een Dedicated Laundry-team.

We hebben gemerkt dat we een beetje zijn afgedwaald. Dus, zonder franje: we zijn terug. Terug naar wat we kennen, terug naar waar we goed in zijn. Verwacht van VRC betrouwbare wasserij containers als vanouds, met de persoonlijke touch voor uw wasserij. Verwacht topkwaliteit voor een eerlijke prijs.  We prediken geen revolutie, maar ons team gaat zich terugknokken in de markt.

Level up

Team VRC, en met name haar Laundry team, is klaar voor een nieuw hoofdstuk. Niet omdat het moet, maar omdat het goed voelt. Geen grote aankondigingen, gewoon een eerlijke terugkeer naar wat we het beste doen: no-nonsense wasserijcontainers maken met een team dat daar 24/7 garant voor staat.

nl_NLDutch

Vraag uw terugbelverzoek aan

Vraag aan terugbelverzoek aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.