Wij staan voor .

Uw specialist voor
Rolcontainers

VRC Rolcontainers is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van interne transportoplossingen met als motto: “Geen uitdaging is te groot!”

Ons team staat voor..

Bij VRC vindt u de beste logistieke oplossingen voor uw organisatie. Met onze ruime ervaring in diverse sectoren voorziet VRC in elke logistieke behoefte.  Met een toegewijd team dat beschikt over een modern en gevarieerd machinepark bieden wij onze klanten totaaloplossingen voor al hun logistieke uitdagingen.

VRC, het missende puzzelstuk in uw logistiek.”

Advies van een specialist?

Wij staan voor korte lijnen, flexibiliteit en innovatie. Neem gerust contact op met Jeffrey Wesselink voor al uw vragen over rolcontainers.

Onze industrieën

Van maatwerk voor supermarkt logistiek tot transportoplossingen voor de landbouw.

Supermarkt logistiek

Lees meer over onze maatwerk oplossingen voor de supermarkt logistiek.

Wasserij logistiek

Lees meer over onze maatwerk oplossingen voor de wasserij logistiek.

Landbouw logistiek

Lees meer over onze maatwerk oplossingen voor de landbouw logistiek.

Algemene transport

Lees meer over onze maatwerk oplossingen voor algemeen transport.

night view, night, hospital-767852.jpg

Medische logistiek

Lees meer over onze maatwerk oplossingen voor de medische logistiek.

high level rack, warehouse, range-408222.jpg

Post- en pakketdiensten

Lees meer over onze maatwerk oplossingen voor post- en pakketdiensten.

4.7
van 5
4.7/5

43

Jaren ervaring

2300+

Maatwerk projecten

180+

Klanten

Waarom VRC Rolcontainers?

Wij zijn uw partner voor al uw rolcontainers. Met jarenlange ervaring, korte lijnen en een no-nonsense aanpak zijn wij u altijd snel van dienst.

Maatwerk

De beste oplossingen zijn maatoplossingen. VRC is daarom uw partner in logistiek maatwerk. Door de jaren heen hebben we onze technische afdeling en het machinepark geoptimaliseerd om transportsystemen te produceren die als een puzzelstuk passen binnen uw logistieke organisatie.

Flexibel

Prognosticeren blijft een grote uitdaging in de logistieke wereld. Bij VRC begrijpen we dat. Niet elke situatie is voorspelbaar. Daarom hebben wij flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Door onze flexibele, multi-inzetbare productiefaciliteit in Almelo kunnen we snel handelen en meebewegen in uw logistieke behoefte. We houden de lijnen kort, waardoor we snel kunnen schakelen als het moet.

Duurzaam

VRC is letterlijk en figuurlijk een groene organisatie. Onze logistieke oplossingen dragen onder andere bij aan het verminderen van brandstofverbruik en plastic consumptie in de logistieke keten. Bovendien is de levensduur van onze producten vaak aantoonbaar langer dan die van concurrentie dankzij nauwkeurige lastechniek, future-proof productontwerp en duurzaam materiaalgebruik.

Betrouwbaar

VRC investeert in langdurige relaties door klantgericht denken en een 24/7 “at your service” mentaliteit. Veel klanten beschouwen ons naast leverancier ook als logistieke sparringpartner - en dat is maar goed ook- : ons werk dient immers bij te dragen aan hun succes!

Contact met onze specialisten

nl_NLDutch

Vraag uw terugbelverzoek aan

Vraag aan terugbelverzoek aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.