VRC naar de Post+Parcel Expo in Amsterdam

Dit jaar zal VRC aanwezig zijn de Post+Parcel expo in Amsterdam. In de RAI-hallen zullen we onze rolcontainers voor de post- en pakket industrie tentoonstellen aan het aanwezige publiek.

Rolcontainerproductie voor pakketdiensten

Nu VRC de rolcontainer leverancier is van enkele grote bedrijven in de markt vonden we het tijd om zelf een booth in te nemen op het evenement dat van 24 tot en met 26 oktober plaatsvindt. Met onze fabriek in Almelo spelen we inmiddels een groeiende rol als sparringspartner voor pakketdiensten in Europa. Met de opschaling van ons nieuw gebouwde logistiek centrum geven we onze ontwikkeling verder vorm. We kijken uit naar het sparren met organisaties in de post- en pakket branche om logistieke vraagstukken op te lossen door middel van de perfecte rolcontainer voor de klus.

Het (eindeloze) aanbod

VRC heeft grote series containers gemaakt voor GLS, DHL en PostNL.  De containers kenmerken zich door oersterke kwaliteit en ergonomisch gemak. Een rolcontainer moet niet alleen handig zijn, maar bovendien bestand zijn tegen het intensive gebruik binnen de distributiecentra.  Benieuwd naar onze container of vragen over een oplossing op maat? Ons team staat klaar voor een gesprek!

Soorten containers

VRC B.V. staat voor duurzaamheid. Onze post- en pakket rolcontainers kenmerken zich door hun robuuste kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Ons R&D team staat klaar om maatoplossingen te bieden voor uw distributie-uitdagingen. Benieuwd naar een specifieke rolcontainer hieronder of vragen over een oplossing op maat? Ons team staat altijd voor u klaar.

Zien we u daar?

Team VRC hoopt u te zien op de Post + Parcel beurs in Amsterdam. U vindt ons in booth 10.235. Onze vertegenwoordigers Patrick van der Molen en Jeffrey Wesselink kijken er naar uit te sparren over uw uitdagingen en wensen.

Meer info over de beurs vindt u via de link hieronder

https://www.parcelandpostexpo.com/en/

nl_NLDutch

Vraag uw terugbelverzoek aan

Vraag aan terugbelverzoek aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.