Stilte wasserij rolcontainers

Stilte is soms het prettigste geluid!

Introductie:

Stel dat het verzamelen van wasgoed op een ziekenhuisafdeling gepaard gaat met een hoop gerammel en gekletter. Dat zou verschrikkelijk onprettig en ongemakkelijk zijn. Logisch dat wasserijen die ziekenhuizen bedienen een ongeëvenaarde wens naar stilte en discretie hebben. Bij VRC begrijpen we het belang van een rustige werkomgeving in deze tak van wasserijen maar al te goed. Stilte is niet alleen een luxe; het draagt bij aan de levenskwaliteit daar waar het er het meest toe doet. Een aantal rolcontainers in ons aanbod is ontworpen met maximale focus op stilte, en hier lees je hoe we dat doen.

  • De rol does it all: Wielen zijn essentieel voor Soepele, Stille Beweging: Onze rolcontainers hebben wielen die soepel rollen zonder lawaai te maken. Raakvlak, materiaal, lagers, alles heeft effect op de stilte van de bewegingen. Wij stellen torenhoge eisen aan het wiel en de samenstelling van haar loopvlak als deze toepassing vindt in een ziekenhuis, omdat de invloed van het wiel enorm is. 
  • Slim Ontwerp: We besteden bijna al onze aandacht aan een slim ontwerp dat geluid minimaliseert. Onze designs voorkomen aanrakingen tussen stalen onderdelen waar het kan. Onze containers hebben een embargo op losse onderdelen die zorgen voor gerammel. Wij bouwen aan een solide structuur voor stilte op de vloer. Niet alleen de hekken spelen daarbij een rol, maar wat dacht je van de klemmen, de stangen, de bouten en moeren, de diameter van de gaten en elke andere vorm van speling in het design? Alles heeft invloed op de geluidsproductie, dus is accuratesse essentieel. Wij produceren met de hoogst mogelijke kwaliteit robots om garantie te bieden aan het bouwen van het beste geluidsbestendige frame. Hierin gaan we heel erg ver. 
  • Alles valt of staat bij je prototype: Een les die je leert als producent:  Je prototype is alles. Elke container ondergaat tests om ervoor te zorgen dat ze stil zijn in de praktijk. Is de basis niet perfect? Dan gaat de fabriek niet draaien. Geen high-tech geluidstechnologie, gewoon een goed team met verstand van zaken. 

Is stilte uw prioriteit? Dan is het ook die van ons!  

Onze rolcontainers worden gemaakt met materialen van hoge kwaliteit voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze materialen laten we vervolgens samenwerken in stille harmonie.  Bij VRC ligt de lat hoog als het gaat om stille oplossingen. Vooral de ergonomiewens uit de Scandinavische markt heeft ons gemotiveerd hierin uiterst vooruitstrevend te zijn. Bij VRC draait het om praktische oplossingen voor een prettige werk- en leefomgeving. 

nl_NLDutch

Vraag uw terugbelverzoek aan

Vraag aan terugbelverzoek aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.