Wij staan voor .

Wasserij rolcontainers

VRC Rolcontainers is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van wasserij rolcontainers met als motto: “Geen uitdaging is te groot!”

Wasserij rolcontainers geproduceerd door VRC

Wasserij rolcontainers: onze ervaring in de wasserij logistiek

Loyaliteit en flexibiliteit staan centraal bij VRC. Door snel te schakelen en 24/7 klaar te staan kunnen wij aan praktisch aan elke vraag voldoen. Bovendien kunnen wij zeer snel leveren. VRC koestert lange relaties met grote wasserijen in heel Europa. Voor enkele wasserijen heeft VRC unieke oplossingen gerealiseerd. Deze innovaties hebben geleid tot gepatenteerde wasserijcontainers. Een recent ontwikkelde ruimtebesparende rolcontainer heeft bij een grote Nederlandse wasserij tot 30% besparing aan transportkosten geleid. 

De markt heeft ons door de jaren heen geleerd dat wasserijen zeer onverwacht om containers verlegen kunnen zitten. Een prognose van benodigde containervoorraad is vaak moeilijk te maken.  VRC ziet de noodzaak van het aanhouden van voorraad in. Voor wasserijen met zogeheten basis-modellen rolcontainers houden we doorgaans een afroep voorraad aan voor razendsnelle levering. 

Productie wasserij rolcontainer

Wasserij rolcontainers geproduceerd door VRC

VRC produceert sinds haar oprichting in 2012 de beste wasserij rolontainers voor elke logistieke uitdaging. Ons motto is “geen uitdaging is te groot”, waarin we onze ambitie om de beste rolcotainer leverancier te zijn uitspreken. De directie van VRC bundelt meerdere decennia aan ervaring in de productie van rolcontainers. Al in 1980 is mede-eigenaar Hans van der Veen actief in de rolcontainer productie, met name als leverancier voor de wasserijbranche. De wasserijcontainer is daarmee van origine een van de absolute specialismen van ons bedrijf. 

“Meer dan een halve eeuw toonaangevend in de wasserijsector.”

Productie van wasserij rolcontainers in eigen beheer

VRC produceert uw wasserij rolcontainer van buis tot eindproduct in haar fabriek te Almelo. Met onze rolcontainers haalt uw wasserij oer-Hollands vakmanschap in huis, wat terug te zien in kwaliteit en service. Van kantbank tot buigmachines, van lasrobots tot plaatlaser:  Wij hebben elke productiestap in eigen beheer.

“Geen uitdaging is te groot.”

Montage wasserij rolcontainer

Onze blogs over wasserij rolcontainers

Geheim wasserij rolcontainers
Blog

Ons ‘Geheim’ – Een verfijnde benadering van textielvriendelijke wasserij rolcontainers

Oorsprong wasserij rolcontainers
Blog

Terug naar de oorsprong: VRC’s terugkeer naar wasserij rolcontainers

Stilte wasserij rolcontainers
Blog

Wasserij rolcontainers: stilte is soms het prettigste geluid

Kledingstangen wasserij rolcontainers
Blog

Onze oplossing voor de sterkste kledingstangen in wasserij rolcontainers

Gids inkoop wasserij rolcontainers
Blog

De Complete Gids voor Logistieke Inkoop van Wasserij Rolcontainers

Wasserij rolcontainers
Blog

De duurzaamheid van VRC’s wasserij rolcontainers: 10 jaar sterk bij normaal gebruik

VRC is logistiek partner van:

Advies van een specialist in wasserij rolcontainers?

Wij staan voor korte lijnen, flexibiliteit en innovatie. Neem gerust contact op met Jeffrey Wesselink voor al uw vragen over rolcontainers.

De voordelen van wasserij rolcontainers van VRC

Wij zijn uw partner voor al uw rolcontainers. Met jarenlange ervaring, korte lijnen en een no-nonsense aanpak zijn wij u altijd snel van dienst.

Rolcontainers zijn voor veel wasserijen meer dan alleen een logistieke noodzaak. De juiste container kan uw wasserij een serieuze voorsprong bieden. Precies daarom beschikt VRC over een in-house R&D team. VRC heeft voor een aantal wasserijen custom-rolcontainers ontworpen die meer gebruiksgemak en ruimtebesparing bieden. Dit resulteerde onder andere in een unieke gepatenteerde container die 30% ruimte bespaart in de vrachtwagen. Een container die de wasserij in kwestie jaarlijks niet alleen tonnen aan transportkosten bespaart, maar ook haar CO2-voetafdruk heeft verlaagd.  

VRC beschikt over een groot en zeer modern machinepark. Dit stelt ons in staat om uw wasserij containers snel, nauwkeurig en flexibel te produceren. Regelmatig bouwen we buffervoorraden op die af te roepen zijn in tijden van urgentie om extreem snel aan de variabele vraag te voldoen.

Als oer-Hollandse leverancier voorzien wij wasserijen van ijzersterke rolcontainers uit onze fabriek in Almelo. Onze filosofie is dat een wasserij rolcontainer in regulier gebruik minstens 10 jaar mee kan. Onze rolcontainers zijn ontworpen en geproduceerd met het oog op de levensduur, van lasnaad tot moer en van wiel tot stang.

De oorsprong van VRC ligt in de wasserijsector. Onze driemans-directie heeft gezamenlijk ruim 60 jaar ervaring in de branche. Door deze jaren heen hebben we meerdere langdurige relaties opgebouwd, waarop wij zeer trots zijn. Menig wasserijen weet dat ze altijd op ons kunnen rekenen.

Productie en levering van wasserij rolcontainers in 6 stappen

Stap 1

Initiatiefase

Bespreken van uw logistieke uitdaging en ideeën.

Stap 1

Stap 2

Definitiefase

Problemen en mogelijkheden definiëren.

Stap 2

Stap 3

Ontwerpfase

Uitwerking van de beste oplossing.

Stap 3

Stap 4

Voorbereidingsfase

Operationele uitvoering vaststellen en prototype ontwikkelen.

Stap 4

Stap 5

Realisatiefase

De feitelijke productie.

Stap 5

Stap 6

Nazorgfase

We blijven in contact en betrokken bij eventueel innovatief doorontwikkelen.

Stap 6

Veelgestelde vragen over wasserij rolcontainers

Veelgestelde vragen en antwoorden

VRC is voornamelijk actief binnen Europa. Onze klanten reiken tot in het noorden van Zweden. 

Bij VRC zijn we trots op onze hypermoderne productie. Natuurlijk bent u te allen tijde welkom onze fabriek te bezoeken. Een telefoontje naar onze accountmanager Jeffrey Wesselink volstaat om te zien waar uw rolcontainers worden geproduceerd.

VRC heeft haar productiehuis en voorraadbeheer specifiek ingericht om aan aanvragen met hoge urgentie te kunnen voldoen. Het komt voor dat een klant een testserie wenst te ontvangen binnen een week. Voor veel partijen is dit schier onmogelijk, maar VRC is daadwerkelijk in staat om aan die vraag te kunnen voldoen. Dit komt door de productie, die we in Almelo geheel in eigen beheer hebben. Indien mogelijk kan deze dag en nacht draaien.

Het machinepark van VRC is door de jaren heen volledig ingericht om hoge urgentie en grote series naast elkaar te kunnen verwerken. Voor veel klanten zetten wij graag de extra stap om uw onderscheidende rolcontainer leverancier te zijn. In principe geldt bij VRC: Geen uitdaging is te groot.

VRC produceert jaarlijks tussen de 80 duizend en 100 duizend containers. Met de bouw van onze logistieke centrum (2023)  verwachten we dit aantal de komende jaren geleidelijk op te schalen.

Ja, hoewel de productie van VRC is ingericht op het verwerken van grote aantallen leveren wij ook regelmatig kleinere batches af.

De rolcontainers van VRC hebben 100% garantie op het laswerk. Het kan gebeuren dat een rolcontainer op locatie niet geheel aan de kwaliteitsstandaard voldoet. In dat geval sturen wij een serviceteam naar uw locatie of voorzien wij in een andere passende oplossing.

Geen uitdaging is te groot

Bij VRC vindt u de beste logistieke oplossingen voor uw organisatie. Met onze ruime ervaring in diverse sectoren voorziet VRC in elke logistieke behoefte.  Met een toegewijd team dat beschikt over een modern en gevarieerd machinepark bieden wij onze klanten totaaloplossingen voor al hun logistieke uitdagingen.

Afdeling wasserij rolcontainers

Onze kernwaarden voor wasserij rolcontainers

Ergonomie

Hoogwaardig product

Gebruiksvriendelijkheid

Wasserij rolcontainer

Maatwerk

Duurzame productie

Stil

4.7
van 5
4.7/5

43

Jaren ervaring

2300+

Maatwerk projecten

180+

Klanten

Vraag over wasserij rolcontainers? Neem contact op

nl_NLDutch

Vraag uw terugbelverzoek aan

Vraag aan terugbelverzoek aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.